Nu încerca să fii altcineva!

 Nu știu cum sunt ceilalți, dar nesimțirea oamenilor a început să mă irite grav. Când văd oameni care prin scrierile lor își critică apropiații, dar nu realizează că ei sunt la fel. Când văd fete care își acceptă soarta de nimic și se cred buricul pământului. Scumpa mea, află că bunul simț și vorba bună au învins mereu. Află că nu tupeul te reprezintă și nici golăneala pe care o emani. Nu mulțimea de povești puse instagram/facebook te face să-ți schimbi imaginea din ochii oamenilor, ci vorbele scoase pe gură la momentul potrivit. Hai să facem un exercițiu. Scrie despre tine și lasă-i pe ei! Dacă intru mai tare în subiect, aș putea spune, nu-ți mai critica prietenii! Sunteți aceeași poamă! Poate că anul ăsta voi fi de 10 ori mai directă decât în anul precedent, dar se pare că doar așa funcționăm. Da, am cunoștințe care scriu! Le numesc așa fiindcă pentru mine nu reprezintă decât un simplu nume cu o imagine de mult boțită. Mi s-a acrit, sincer, să vă numiți „bloggeri”. Mai rău este că vă observ zilnic și nu sunteți deloc așa. Tare mă îndoiesc că tot voi, scrieți aici, pe site. Sau poate aveți nevoie de o a 3-a față. Voi, așa zise enigme ale societății, voi, spuma unei generații ce faceți? Sau poate când vă întâlnesc, dorm. E posibil să nu vă remarc eu, sclipirea inconfundabilă. Atunci când întâlneam pe blog diverse articole prin care se încerca oarecum critica la adresa altor bloggeri, mi se păreau deplasate. Nu mai rețin cine a scris acel articol, dar BRAVO! Cu timpul am realizat că a devenit o modă, în privința unora, de a avea blog. Nu mai zic de a te numi așa! Sunt frustrată, recunosc! O fac pentru că acestor genuri de oameni li se permite și pentru că sunt ‘aplaudați’ la scenă deschisă pentru gândurile ce nu le aparțin. Cu ce mă mai diferențiez eu de ei? Prin gânduri? Care? Dacă le împrumută de unde apucă. Știu că din toată această ecuație ei pierd, iar eu câștig, dar e al naibii de deranjant. Așadar, înainte de a critica acțiunile altora, draga mea cunoștință, uită-te în curtea ta! Înainte de a te mai numi blogger, scrie cu mintea ta și nu cu mintea google-ului. Înainte de a mai judeca ipostazele altora pe rețelele de socializare, asigură-te că nu postezi același lucru! Fii tupeistă cu cap!

Reclame

6 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. jsmoods spune:

  Frustrant! Nu am ce să spun prea multe! Ai fost foarte directă și ”concretă”. Bravo! Îmi place ceea ce văd, am simțit emoția (fie negativă sau pozitivă) pe care ai pus-o între rânduri. Continuă să scrii indiferent de obstacole, mereu vor exista! Hai Diana!

  Apreciat de 1 persoană

 2. costiadiana spune:

  Radu, mă lași fără cuvinte! Nici nu știu cu ce să mai răspund. Îți pot spune doar MULȚUMESC, deși e insuficient pentru ce ești și ce faci! Te pup!

  Apreciază

 3. Un articol foarte adevărat! Succes in continuare!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s